Skydelederuddannelse

Fra 1. juli 2019 er det et krav at der er en uddannet skydeleder tilstede når der skydes på banen. Selvom det i praksis lidt svarer til den normale Banekommandør/”hold øje med det hele”-rolle som vi i forvejen benytter os af så gør det nye krav at vi har brug for at så mange som muligt tager skydelederuddannelsen.

Det er heldigvis rimeligt nemt, da prøven er online og gratis. DGI har endelig fattet at opdatere deres webside, så der rent faktisk også er et link til prøven. Det er dog stadig umuligt at finde selve siden om uddannelsen, selvom man søger efter den inde på DGI. Men bare rolig… her er linket:

https://www.dgi.dk/skydning/skydning/om-skydning-i-dgi/regler-og-bestemmelser/skydelederuddannelsen

Selve prøven ligger ovre hos DIF, så her skal du oprette en profil og så gå videre til prøven. Der er nogle sider at navigere rundt imellem, men i det hele går det ud på at du skal lede efter “Skydning” og “Skydelederuddannelsen”, så skal du “købe” kurset, som er helt gratis. Til sidst kan du så starte selve prøven. Man skulle næsten tro at det var gjort besværligt med vilje … 🙂

Prøven tester om du kender mange af reglerne fra Sikkerhedsbestemmelserne. Dem finder du her. Du må gerne kigge i bestemmelserne mens du tager prøven, og der er ingen tidsfrist. Så åben prøven i et vindue og sikkerhedsbestemmelserne i et andet, og så er det bare at gå igang.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.