Kontingent etc.

Kontingent betales ved at overføre til konto:

Reg nr. 0871 Konto nr. 0460060591     (Bank: Vestjysk Bank)

Skriv dit navn som besked.

eller

Mobile-Pay til nr. 74042
Her er det også meget vigtigt at du skriver dit navn i beskeden.

Ved at skrive dit navn som besked sikrer både du og vi, at der er en kvittering for dit medlemsskab osv. Dette er ekstremt vigtigt i forhold til din SKV, og generelt praktisk i forbindelse med at holde styr på hvem der har betalt for hvad.

Priser

  • 200kr – Indmeldelsesgebyr. Betales hvis du er nyt medlem, eller har været meldt ud. (Børn under 18år betaler ikke indmeldelsesgebyr.)
  • 500kr. – Kontingent for voksne (Se nedenfor for betalingsfrister.)
  • 35kr. – Kontingent for børn under 18år.
  • 200kr årligt – Våbenopbevaring i boks (Hvis du vil have dit eget våben til at ligge i boksen.)
  • 300kr årligt. incl boksleje – Våben på SKV4 (Hvis du har våben gennem en SKV4.)

Kontingentet for “næste år” skal betales inden 1. november “dette år”.
Dvs. at du foreksempel skal betale inden 1. november 2019 for dit medlemsskab for 2020.

Dette skyldes at kontingent skal være betalt inden den årlige våbenkontrol som foregår i november. På den måde klarer vi begge ting på en gang, et år fremad. Dukker du ikke op til kontrol, eller betaler du ikke, så bliver der sendt SKV5, og våbentilladelsen inddrages.
Selvom du ikke har våben registeret i foreningen er det nemmest at alle kører på samme system.

 

Hvorfor så besværligt?

Det kan synes lidt hårdt, men den “lave service” er med til at holde prisen for kontigentet nede og gør at vi kan holde os blandt de billigste i landet. Vi mener ikke at folk, som trofast betaler deres kontingent, skal hænge på udgifterne til dem som ikke kan finde ud af det.

Priserne på boksleje er vi desværre nødt til at opkræve, da der er begrænsninger på hvor meget vi må have i boksen. Vi kan derfor ikke have ting til at ligge gratis i årevis og fylde op.

Kontingent – Børn

Vi er klar over at børn undertiden kan have meget flygtige interesser og derfor får børn, dvs. personer under 18, gratis indmeldelse. Medlemsskabet for et år koster kun 35kr.

Hvis du som forældre kun er med som “coach” og aldrig skyder selv, behøver du ikke betale kontingent. (Det kan dog være en fordel selv at træne med, og have et medlemsskab for senere at kunne have muligheden for at eje egne våben og derved nemmere kunne deltage i konkurrencer.)