Åbent hus var stor succes!

I forbindelse med aktivitetsugen Ikast-Brande Kommune i Bevægelse holdt Engesvang Skyttekreds åbent hus onsdag den 30. August. Vejret havde vist sig fra den kedelige side og vi have nok forventet en lidt stille aften.

Men allerede kl. 17:45, et kvarter før arrangementstart, stod de første gæster parat. Hele aftenen, indtil kl. ca. 20:30, var der fuld tryk på alle standpladser. Alle fik udleveret et sæt bestående af forskellige slags patroner, således at de kunne prøveskyde forskellige pistoler og revolvere.

Skytter besigtiger skiver

Alle baner var i brug hele aftenen.

Nogle af gæsterne var forældre til børnene på vores børnehold. De så aftenen som en chance for at se om de nu også selv kunne ramme en skive, og måske en lille test af om de selv kan følge med podernes gode resultater?

Der var mange overraskende gode nybegyndere i blandt gæsterne. Vi håber at gæsterne blev inspireret, og måske fik lyst til mere. Så står vi klar igen, alle onsdage fra 18-21, til en mere dybdegående instruktion og måske starten på en ny hobby?

Tak til vores sponsor, Dagli’ Brugsen i Engesvang, som havde sørget for at der var rigeligt med kage og grillmad til de besøgende.

Og naturligvis også tak Ikast-Brande Kommune, som giver tilskud til ammunition og dermed gør det muligt at tilbyde en gratis smagsprøve på sporten.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Info om foreningen, Ungdom. Bogmærk permalinket.