Medlemsoplysninger

Vi har været medlemslisten igennem. Der er enkelte som har glemt at betale kontingent, men som samtidig har våben registreret gennem foreningen. Derudover mangler vi en del fødselsdatoer for at kunne søge tilskud ved kommunen næste år.

Vi har forsøgt at kontakte de pågældende, men det er ikke nemt da de få, som vi mangler at få fat på, åbenbart har skiftet telefon og adresse siden listen blev opdateret.

Derfor, hvis du har våben som du har registeret gennem foreningen, og du ikke helt lige kan huske om du har betalt kontigent, eller det er meget længe siden du var forbi foreningen, så kontakt formand Per Jeppesen på telefon: 22 15 37 86 eller email: mail@engesvangskyttekreds.dk

Hvis ikke det kommer på plads så vanker der snart en SKV5, og da vi ikke kan sende forvarsel, så opdager de pågældende det nok først når politiet står udenfor og banker på…

Dette indlæg blev udgivet i Info om foreningen, Medlemsskab. Bogmærk permalinket.