Information

Telefon

Formand Jan Søndergaard kan nåes på:
Telefon: 21 69 17 22
Email: mail@engesvangskyttekreds.dk

Åbningstid

Onsdag fra kl.18 til 21.
Alle er velkomne til at komme forbi og prøve at skyde.

Det er gratis at komme forbi nogle gange og se om skydning er noget for dig. Du betaler blot for de patroner du skyder af.

For at sikre, at der er instruktør tilgængelig på dagen, så ring i forvejen og aftal at du kommer forbi. Du skal ringe til formand Jan Søndergaard på telefon: 21 69 17 22.

For at få adgang til skydebanen, og for at få lov til at skyde, kræver vi gyldigt billed-ID med CPRNr. (F.eks. kørekort eller pas.)

Bankoplysninger

Bank: Den Jyske Sparekasse
Reg nr. 0871 Konto nr. 0460060591

Kontingent – Voksne

For voksne er kontingentet 500kr om året. Dette nedsættes dog til 275 hvis du hjælper til på arbejdsdagene. Du vil få at vide direkte, hvis du er kvalificeret til den lave takst. Er du i tvivl er prisen derfor 500kr!

Kontingent skal betales inden 1. november. Dette skyldes at kontingent skal være betalt inden den årlige våbenkontrol som foregår i november. På den måde klarer vi begge ting på en gang, et år fremad. Dukker du ikke op til kontrol, eller betaler du ikke, så bliver der sendt SKV5, og våbentilladelsen inddrages.

Kontingent SKAL betales ved en bankoverførsel hvor du skriver dit navn, så vi kan se hvem der har betalt. Mobile Pay må IKKE bruges til kontingent. (Ved Mobile Pay kan vi ikke se hvem der overfører.)

Det kan synes lidt hårdt, men den “lave service” er med til at holde prisen for kontigentet nede og gør at vi kan holde os blandt de billigste i landet. Vi mener ikke at folk, som trofast betaler deres kontingent, skal hænge på udgifterne til dem som ikke kan finde ud af det.

Kontingent – Børn

Børn under 18 får gratis indmeldelse og medlemsskab.

Hvis du som forældre kun er med som “coach” og aldrig skyder selv, behøver du ikke betale kontingent. (Det kan dog være en fordel selv at træne med, og have et medlemsskab for senere at kunne have muligheden for at eje egne våben og derved nemmere kunne deltage i konkurrencer.)

Privatlivspolitik

Engesvang Skyttekreds lever naturligvis op til databeskyttelsesforordningen.
Du kan læse om hvilke oplysninger vi behandler, og hvilke rettigheder og muligheder du har, i vores privatlivspolitik som ligger til download her: Privatlivspolitik for Engesvang Skyttekreds

Sommersæson

I sommersæsonen foregår skydning på Holten. Her er 25m baner til pistolskydning og 50m baner til riffelskydning.
Adressen er:
Holten Skydeanlæg
Kragelundvej 4B
7442 Engesvang

Vintersæson

I vintersæsonen foregår skydning i indendørs ved Engesvanghallen. Her har vi 15m baner som bruges både til riffelskydning og pistolskydning. Tiden mellem 18-19 er fortrinsvis for riffelskytter.
Adressen er:
Dybdalsvej
7442 Engesvang

Facebook

Følg også med på vores side på Facebook.