Aktiv arbejdsweekend

En stor tak skal lyde til alle hjælperne som valgte at deltage i arbejdsdagene.
Holdet, som hovedsageligt bestod af tordenskjolds soldater, troppede op og fik lavet følgende:

Våbenrens

En flok rifler som ikke har set skyggen af kærlighed i årevis, samt en del pistoler blev grundigt rengjort. De er nu er ekstra godt klar til de mange nye skytter vi har fået i foreningen.

Gulv på kælderrummet

Dette er dels for at gøre oprydning af hylstre nemmere, samt med til at sikre bedre muligheder for rengøring og udsugning. Der mangler stadig en del, men resten kan først udføres efter den nye udsugning er installeret.

Maling af opholdsrummet

Opholdsrummet er malet. Det var godt nok hvidt i forvejen, men når man ser det nu, er det tydeligt at der er en kæmpe forskel.

Lydisolering af røret i opholdsrummet

Lyden fra skydebanen som før kunne høres tydeligt i indblæsningsrøret, er nu dæmpet så den ikke længere generer.

Lydisolering af vægge på skydebanen

Væggene på skydebanen er blevet beklædt med lydisolerende plader. De tager utroligt meget af støjen, og gør skydningen til en noget mere afslappet oplevelse. Vi mangler stadig at dække et godt stykke ud af banen, og planlægger også med at beklæde de enkelte skydepladser. Herved vil man virkelig kunne opnå en meget lavere lydtryk.

Diverse

Der er ryddet grundigt op i begge rum, og skabe, skraldespande og lign. er flyttet rundt, så der nu er noget mere plads. Man skulle ikke tro det, men det lykkedes at fjerne hele tre trailerlæs med ragelse.

 

Hvad mangler?

Nåede du ikke at gøre en indsats denne gang, så bare rolig. Der er stadig et utal af opgaver på vej i nærmeste fremtid.

Der skal graves ud til de nye udsugningsrør, der skal renses flere våben, der skal lydisoleres mere, der skal gulv på hele banen, der skal laves hæve/sænkeborde, der skal laves mere lys, der skal laves overflader som er nemmere at rengøre, og meget mere.

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.