Kontingent etc.

Alt nedenstående SKAL betales ved en bankoverførsel hvor du skriver dit navn, så vi kan se hvem der har betalt. Mobile Pay må IKKE bruges til kontingent. (Ved Mobile Pay kan vi ikke se hvem der overfører.)

Overførslen skal ske til vores konto:

Bank: Den Jyske Sparekasse
Reg nr. 0871 Konto nr. 0460060591

Du kan IKKE bruge Mobile Pay. Ved bankoverførsel sikrer både du og vi, at der er en kvittering for dit medlemsskab osv. Dette er ekstremt vigtigt i forhold til din SKV, og generelt praktisk i forbindelse med at holde styr på hvem der har betalt for hvad.

Priser

  • 200kr – Indmeldelsesgebyr. Betales hvis du er nyt medlem, eller har været meldt ud.
  • 500 – Kontingent for voksne (Se nedenfor for betalingsfrister.)
  • Gratis – Kontingent for børn under 18.
  • 200kr årligt – Våbenopbevaring i boks (Hvis du vil have dit eget våben til at ligge i boksen.)
  • 300kr årligt. incl boksleje – Våben på SKV4 (Hvis du har våben gennem en SKV4.)

 

Kontingent skal betales inden 1. november. Dette skyldes at kontingent skal være betalt inden den årlige våbenkontrol som foregår i november. På den måde klarer vi begge ting på en gang, et år fremad. Dukker du ikke op til kontrol, eller betaler du ikke, så bliver der sendt SKV5, og våbentilladelsen inddrages.

 

Hvorfor så besværligt?

Det kan synes lidt hårdt, men den “lave service” er med til at holde prisen for kontigentet nede og gør at vi kan holde os blandt de billigste i landet. Vi mener ikke at folk, som trofast betaler deres kontingent, skal hænge på udgifterne til dem som ikke kan finde ud af det.

Priserne på boksleje er vi desværre nødt til at opkræve, da der er begrænsninger på hvor meget vi må have i boksen. Vi kan derfor ikke have ting til at ligge gratis i årevis og fylde op.

Nedsat kontingent for voksne

For voksne er kontingentet normalt 500kr om året. Dette nedsættes dog til 275 hvis du hjælper til på arbejdsdagene. Du vil få at vide direkte, hvis du er kvalificeret til den lave takst. Er du i tvivl er prisen derfor 500kr!

Kontingent – Børn

Børn under 18 får gratis indmeldelse og medlemsskab.

Hvis du som forældre kun er med som “coach” og aldrig skyder selv, behøver du ikke betale kontingent. (Det kan dog være en fordel selv at træne med, og have et medlemsskab for senere at kunne have muligheden for at eje egne våben og derved nemmere kunne deltage i konkurrencer.)