Åbent hus var en stor succes

Som en del af aktivitetsugen Ikast-Brande Kommune i Bevægelse, holdt Engesvang Skyttekreds åbent hus den 31. august. Dagen var en stor succes, med så mange gæster at vi næsten ikke kunne nå at få alle igennem, i de timer vi havde åbent.

Over 50 gæster lagde vejen forbi, og fik en intro til skydesporten. Både riffelskydning og pistolskydning blev præsenteret, og gæsterne fik mulighed for at prøve hele programmet.

20160831_202248

Hver person fik mulighed for at skyde med forskellig ammunition, og forskelle mellem de forskellige våben blev grundigt demonstreret. Flere gæster oplevede hvordan de, med den rigtige teknik, straks blev bedre til at ramme skiverne.

Skydeskiver_plastres

En stor tak skal lyde til Daglibrugsen Engesvang, som havde sponsoreret pølser, brød og sodavand. Der var mad nok til hele aftenen, og hyggen ude ved grillen konkurrerede kraftigt med oplevelserne inde på skydebanen.

Også tak til Ikast-Brande kommune der også yder tilskud til arrangementet. Vi skal klart være med igen næste år, hvis kommunen gentager bevægelsesugen.

Skulle der være nogen som ikke nåede forbi på dagen, eller har fået mod på at lære lidt om skydesporten, så kig forbi en onsdag mellem 18.00 og 20.00, så finder vi ud af noget.

Dette indlæg blev udgivet i Info om foreningen. Bogmærk permalinket.