Forårets terrænskydninger

Så er foråret kommet og der er fuld gang i terrænskydningerne rundt om i landet.

Her er de mest oplagte som det er oplagt at vi deltager i. Skriv alle datoerne ind i din telefon. Så har du nemlig svaret når konen spørger om du skal med til svigermors fødselsdag… “Ja, jeg ville gerne… men lige netop DEN dag er der jo den årlige terrænskydning i <indsæt selv bynavn fra listen nedenunder>, så det må du tage til alene.

13. april arrangerer Holmegaard Skytteforening en terrænskydning. Måske er det lidt langt væk da det jo er ovre syd for djævleøen? Inbydelsen kan hentes her

3. maj er der noget i Dall ved Ålborg. (Jeg kunne dog ikke lige finde invitationen.)

4. maj er der terrænskydning i Skjern. Indbydelsen kan ses her. Denne er super oplagt for os, så skriv straks datoen ind i kalenderen!

17. maj er der terrænskydning i Skallebølle. (Her mangler jeg lige at støve en invitation op. )Det er på Fyn og en af de største skydebaner i Danmark. Det er vist en af dem man skal have prøvet at være med til hvis man vil fremstå bare lidt seriøs 😉

1. juni er der terrænskydning i Karby. Det er halvanden times kørsel nordvest på, så den burde også være inden for vores magelige rækkevidde. (Her mangler jeg også at støve en invitation op.)

Dette indlæg blev udgivet i Terrænskydning. Bogmærk permalinket.